Äntligen är det återigen dags för bokmässan! I år är det riktigt spännande och lika stort som alltid, och om du ska gå på bokmässan så gäller det att ha koll på vad det är du vill se och besöka. Ett tips är bland annat att kolla in olika tidningsartiklar och guider, där finns bland annat en artikel från Expressen GT där de under rubriken ”Bokmässans alla måsten” bland annat skriver:

Det är bara en dryg månad sedan som Camilla Läckberg gick till hårt angrepp mot Maria Montazami efter att ha sett ett avsnitt av TV3:s ”Hollywoodfruar”.
– Det blev för jobbigt att se henne måla upp bilden av sig själv igen som jag vet inte stämmer. Hon låtsas vara gullig, rar och snäll i tv. Det stämmer inte. Jag är inte ensam om upplevelsen att hon är en helt annan person, sa hon till GT då.

Så är man sugen på lite drama ska man följa konfrontationen mellan dessa två, helt klart! Men vad gör man om man är utställare och vill sticka ut lite i mängden, och få rejält med besök till ens monter på bokmässan? Ja en sak man kan göra är ju att ha en tydlig och spännande monter där det händer saker, det är ofta ett framgångsrecept! Och att fronta sitt varumärke tydligt med rollups är en god idé, då kan man vända sig till Storbildsfabriken! Storbildsfabriken har rollups av högsta klass och det gör garanterat att ni som utställare syns väl på bokmässan. Ha så kul!