När det kommer till att bli en framgångsrik kirurg eller advokat är det många böcker och år av slit i skolan som du måste gå igenom. Men, när det kommer till att bli en professionell pokerspelare så behöver du egentligen inte läsa en endaste rad. Här handlar det om att ha en passion och att sätta sig in i spelet och – vara iskall när det behövs. Många riktigt kända pokerspelare hävdar att de inte lästen endaste rad. Men, sedan finns det vissa som behöver en knuff att få ett annat perspektiv och få en djupare insikt i hur du sak spela för att vinna. Men, även att få mer respekt för denna sport. För, det är en sport och utan respekt så kommer du aldrig att få ett långvarigt spelande. Här kommer några bra böcker som får dig att vilja surfa in på en pokersajt och börja spela.

Tre bra pokerböcker

  • 52 Tips for Texas Hold’em Poker: detta är en bok som behandlar dess simplicitet men även spelets komplexitet. Vilket är det som gör att detta spel är så fantastiskt roligt. Denna bok är bra för dig som inte har spelat någonting alls, eller väldigt lite. ”you must walk before you can run” är ganska talande vilket menas med att lär dig grunderna så kan du sedan springa.
  • Advanced Limit Hold’em Strategy: Techniques for Beating Tough Games: är en bok som mer är lämpad för den som spelat ett tag med vill avancera till en ny nivå.
  • The Theory of Poker: Även denna en talande titel skriven av pokerspelaren David Sklansky och går igenom många olika strategier.

Ja, en bok för några hundralappar kan vara en klok investering om det i sin tur resulterar i att du får ett nytt perspektiv och ny glöd och kan vinna hem storkovan. Sedan är det bra att kolla runt på de olika pokersajterna och läsa allt du kommer över. Det finns mängder av bra tips. Några sista avslutande tips från en kvinnlig pokerspelare och bloggare är: Diskutera ditt pokerspelande med andra spelare för att utveckla ditt eget spel. Lycka till och tänk på att inte spela för mer pengar än vad du kan tänkas göra av med.