En gång om året, i september, arrangeras Bokmässan i Göteborg. Ett par intensiva dagar i Svenska Mässan, där den hålls, för bokälskare och författare. Ofta händer där en hel del stora grejer som en entusiast inte vill missa. Det är alltså alltid en väldigt uppskattat tillställning med massor av besökare, och visst är det ordentligt tråkigt när det tar slut och ett år är kvar till nästa? Som tur är lever vi 2013 då möjligheterna att lagra minnena därifrån är i princip oändliga.

Minns mässan

Det är kul att skapa en Fotobok över arrangemanget. Det finns en hel del olika former på dem, och någon passar nog dig. Genom en fotobok blir det ett ännu starkare minne för livet och du kan samtidigt visa dina nära och kära, om de inte hade möjlighet att närvara, vilken härlig miljö det är där. Dessutom är det kul att kunna ta fram de olika fotoböckerna för olika år och minnas vilket tema det var just detta eller det året, då det brukar vara olika.

Andra sätt att minnas tillbaka är att kolla på klipp på internet på olika intervjuer med mera eller att läsa bloggar från evenemanget. Nu för tiden är det nämligen väldigt många av besökarna som väljer att under tiden eller när de kommit hem att skriva om sina upplevelser på internet. Perfekt för dem som inte själv orkar göra det. Även tidningar brukar såklart rapportera, till exempel här. Håll koll när den hålls eller använd enkelt sökfunktionerna på de olika tidningarnas hemsidor.