I september arrangeras Bokmässan 2021 i Göteborg. I år är det ett hybridevenemang där besökare har chans att träffa författare, lyssna på seminarier och annat kul. Det är en av Sveriges populäraste mässor och därför bör du boka hotell i god tid. Du bör även hålla dig uppdaterad om de rådande restriktionerna.

År 2020 blev Bokmässan en helt digital upplevelse på grund av coronapandemin. Bokmässan 2021 kommer däremot att återigen välkomna besökare till den fysiska mässan i centrala Göteborg. Mässarrangörerna har vidtagit åtgärder för att Bokmässan ska kunna gå av stapeln på ett säkert sätt. Här kan du läsa mer om var du bör bo samt vad du bör tänka på rent säkerhetsmässigt på grund av Covid-19.

Boka hotell nära mässan

Couple,And,Receptionist,At,Counter,In,Hotel,Wearing,Medical,MasksBokmässan är Nordens största kultur-och medieevenemang där författare, politiker, journalister och bokentusiaster från hela Sverige samlas. Se till att boka hotell i god tid innan för att garantera att du kan bo med gångavstånd till mässan. Elite Hotels har två mysiga hotell i centrala Göteborg som både ligger mycket centralt med goda kommunikationer På deras hemsida https://www.elite.se/sv/hotell/goteborg/ kan du läsa mer om deras olika erbjudanden, rum och läge. Elite Park Avenue Hotel är centralt beläget på den berömda Avenyn. Härifrån är det endast 1,1 kilometer till lokalerna där Bokmässan äger rum. Även deras andra hotell, Elite Plaza Hotel, ligger på gångavstånd från mässan. Se till att boka hotellrum i förväg till det här populära evenemanget.

Håll avstånd & respektera rådande restriktioner

År 2020 blev det endast en digital bokmässa på grund av pandemin. I år har dock arrangörerna beslutat att genomföra mässan på riktigt. Självklart förväntas både arrangörer och du som besökare att följa de rådande restriktionerna från Folkhälsomyndigheten om att hålla avstånd. Se till att använda handsprit och tvätta händerna noggrant. Om du känner dig sjuk ska du självklart inte besöka mässan.